неділю, 15 серпня 2010 р.

Нові форми звітності та моніторингу програми для фасилітаторів та тренерів

УВАГА! * -позначено нові та вдосконалені:
Для тренерів, які проводять тренінг для фасилітаторів:
1 Анкета вхідна*, заповнюють учасники тренінгу перед початком тренінгу (2 варіанти: в друкованому вигляді і в Гуглдокс – для онлайнового заповнення.) Якщо немає можливості для учасників заповнити Анкету онлайн, тренер вносить відповіді учасників на паперовй варіант анкети в Гуглдокс для автоматичної обробки.
2 Анкета підсумкова*, яку заповнюють всі учасники по завершенні тренінгу (2 варіанти: в друкованому вигляді і в Гуглдокс – для онлайнового заповнення.). Якщо немає можливості для учасників заповнити Анкету онлайн, тренер вносить відповіді учасників на паперовий варіант анкети - в Гуглдокс для автоматичної обробки.
3 Звіт тренера, записки 1-3 дня, список учасників (разом з спостерігачем)
4 Всі презентації всіх учасників, аналіз 2-3 проектів учасників за Формою оцінювання проектів*

Для фасилітаторів, які проводять заняття з учнями:
1 Форма 1* , заповнюється та надсилається не пізніше 3 заняття з учнями (2 варіанти: в друкованому вигляді і в Гуглдокс – для онлайнового заповнення.)
2 Форма 2*, заповнюється та надсилається не пізніше 3 дня після завершення тренінгу (2 варіанти: в друкованому вигляді і в Гуглдокс – для онлайнового заповнення.)
3 Анкета фасилітатора* по завершенні тренінгу з учнями, надсилається не пізніше 3 днів після завершення занять з учнями.
4 3 будь-яких комплекти всіх робіт, створених під час занять з учнями, всі презентації проектів

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.