понеділок, 6 квітня 2009 р.

НАШ УКРАЇНСЬКИЙ САЙТ ПРОГРАМИ

Готуємо наш український сайт для програми INTEL "Шлях до успіху". МИ з Юрієм Борисовичем Анісімовим переглянувши російський сайт , і обговоривши, чого ми хочемо, пропонуємо на ваш розгляд стислий опис сайту , який ми бачимо. Дивіться опис за посиланням - http://www.scribd.com/doc/14017052/-S4S
БУДЬ ЛАСКА, прогляньте і напишіть свої коментарі , що саме ви б хотіли бачити на нашому спільному сайті , щоб він був цікавий і корисний для нас. Буду ДУЖЕ вдячна за всі запитання і пропозиції щодо сайту.
ВАші коментарі до цього повідомлення, будь ласка, напишіть впродовж тижня ( до 13 квітня). ПОтім будемо замовляти сайт.
ДЯКУЮ ВСІМ НЕБАЙДУЖИМ!!!
Ніна Дементієвська.

4 коментарі:

  1. Можливо варто окремо виділити розділ "Все про звітування" з посиланнями на форми + їх описи (коли і для кого). І ще мені здається, що дизайн має бути максимально зрозумілим для недосвідченого користувача :)

    ВідповістиВидалити
  2. Якщо на сайті буде, наприклад, Е-диск, що було б дуже добре, то необхідно передбачити реєстрацію відвідувачів сайту або доступ за певним паролем. Як між собою будуть пов'язані п.4 (поради тренерів) і п.12 (запитання, що часто ставляться)? Чи п.12 -це тільки переклади з російської? Я думаю, у нас також скоро набереться своїх чимало питань.

    ВідповістиВидалити
  3. Уважно прочитала опис сайту. І хто про що, а я про своє - потрібен на сайті куточок для спостерігачів, щоб там були усі необхідні форми та коментарі щодо використання та обробки форм, можливо з"являться нові анкети і їх також можна розмістити на сайті. Згодна з Оленою Давиденко щодо Е-диска. Переклади з російського сайту можна взяти, бо у нас питань багато, а відповідей на них ще немає,вірніше - недостатньо, а на російському сайті є багато слушних та доречних порад. Чотири роки досвіду щось та значать. Чому б не скористатися, тим більше що дозвіл є.

    ВідповістиВидалити
  4. Пропоную доповнити розділ під, наприклад, такою назвою "Спрацювало". тут всі бажаючі зможуть розміщувати розповіді про РЕАЛЬНІ результати впровадження програми, а саме:
    розповіді про те, як змінилось критичне мислення в учнів (приклади, підтвердження) після навчання за програмою S4S, як покращились їхні комунікаційні навички, вміння працювати в команді (приклади, підтвердження), як впровадження програми допомогло громаді реальними справами (приклади реалізованих проектів з фотографіями, документами, які підтверджують, що проблему громади вирішено), як знання технологій допомогли учням у їхньому житті і у житті громади. Тобто це має бути щось Післямови, епіграфу.

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.